Nahaufnahme von mehreren Kalenderblättern
© Piman Khrutmuang | stock.adobe.com
Nahrungs- und Genussmittelindustrie (Lebensmittelindustrie), Fachvertretung

EHEDG Advanced Kurs 22. - 24.10.2024: Hygienic Design 

Course in English

Lesedauer: 1 Minute

Details
Veranstalter LVA Lebensmittelversuchsanstalt / Universität für Bodenkultur Wien (BOKU)
Termin 22. bis 24. Oktober 2024
Veranstaltungsort 

Universität für Bodenkultur, Muthgasse 18, 1190 Wien

Veranstaltungstyp Seminar, Vortrag (Präsenz-Veranstaltung)
Kurzinhalt


Course description
As part of the EHEDG Advanced course, you will learn all relevant practical topics and crucial content relating to legal requirements, dangers and risks and many areas of hygienic production and system use.

Practical case studies on hygienic design round off the topic.

The course ends with a final exam.


Target audience
Food processors, pharmaceutical industry, food inspectors, auditors, hygiene officers, quality managers, machine and plant manufacturers, food experts and students


Ansprechpartner Ing. Jana Herndlhofer, DI Julian Drausinger,
E: seminare@lva.at, T: 01/712 21 21-41
Kostenbeitrag  siehe Detailprogramm 

Stand: 23.09.2024